Home
Ontwerp
Advies
Realisatie
Specials
Cursus
Contact
News and events

Ontwerp


Droomt u van een woning waarin uw interieur uw unieke smaak en lifestyle reflecteert?

Born to Show helpt u met het realiseren van uw visie, combineert uw persoonlijke stijl met onze deskundige kennis en kent de laatste design-ideeën.

Born to Show denkt niet in hokjes maar in ruimtes.
Of u nu uw woonkamer of keuken wilt opknappen, uw slaapkamer of badkamer een moderne make- over wilt geven of uw hele woning opnieuw wilt decoreren, via een uitgekiend interieuradvies creëren wij voor u een atmosfeer waarvan u zult houden.
En natuurlijk geldt dat ook als u binnen uw bedrijf een nieuwe frisse werkomgeving wilt creëren, het interieur van bestaande kantoren een re-styling wilt geven of dat u een gedetailleerd inrichtingsvoorstel wilt hebben voor een nieuw pand dat u gaat betrekken.

De ontwerper houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur; kleur, licht (zowel kunst- als daglicht), vorm en materiaal.
Als er van te voren goed is nagedacht over hoe iets er uit moet komen te zien, kan het eindresultaat ervoor zorgen dat de ruimte optimaal functioneert en dat het een sfeervol geheel is waar mensen zich op hun gemak voelen.
Door middel van tekeningen maakt Born to Show de plannen duidelijk; plattegronden, doorsneden, maquettes en 3d visualisaties helpen een helder beeld te scheppen voor de opdrachtgever en de uitvoerenden. Voor uw complete interieur ontwerp bent u bij Born to Show aan het juiste adres.

Neem gerust contact op via het contactformulier op deze website.

Born to Show   |  Laan van Broekpolder 98  |  1948 AR Beverwijk  |   Tel. 06-22364018  |  Email: info@borntoshow.nl  |  Copyright © 2006-2013 Born to Show.