Home
Ontwerp
Advies
Realisatie
Specials
Cursus
Gallery
Contact
News and events

Born to Show


Zaterdagopvang

Born to Show biedt kinderen met een handicap de kans om de zaterdag gezellig met leeftijdsgenootjes door te brengen.
Om uw kind met een verstandelijke en/of meervoudige handicap een leuke vrije dag met leeftijdsgenootjes te kunnen bieden heeft Born to Show de zaterdagopvang in het leven geroepen.

Begeleiding

Tijdens de zaterdagopvang kan uw kind onder begeleiding van beroepskrachten en vrijwilligers gezellig bezig zijn, samen met andere kinderen. Er worden groepen samengesteld op basis van leeftijd, interesse en mogelijkheden. Niet de ontwikkeling of het leren staat op deze dag centraal, maar het genieten van een zinvolle vrije zaterdag.

Locatie Born to Show

De opvang vindt plaats in het gebouw van Fit4Family aan de Laan van Meerestein 12-D in Beverwijk. Dit betekent dat er ook gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten die daar zijn. Hierdoor variëren de activiteiten van fitness tot trampolinespringen en van knutselen tot samen kokkerellen. Het gaat erom dat het voor uw kind een gezellige zaterdag wordt waarop hij of zij met alle zintuigen geniet!
Plezier en nieuwe contacten

Kinderen kunnen hier op speelse manier hun sociaal netwerk uitbouwen en nieuwe contacten opdoen. In die zin kan de zaterdagopvang een belangrijke stap zijn naar de toekomst. Bijkomend voordeel van de zaterdagopvang is dat u op deze manier af en toe uw handen vrij heeft om in alle rust uw boodschappen te doen of er eens op uit te gaan met elkaar of uw eventuele andere kinderen.

De zaterdagopvang bij Born to Show is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het is mogelijk om de zaterdagopvang uit PGB gelden te financieren.

Born to Show   |  Laan van Broekpolder 98  |  1948 AR Beverwijk  |   Tel. 06-22364018  |  Email: info@borntoshow.nl  |  Copyright © 2006-2013 Born to Show.