Home
Ontwerp
Advies
Realisatie
Specials
Cursus
Gallery
Contact
News and events

Born to Show


Dagbesteding

Wij bieden dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking.
Born to Show biedt cliënten een baan waarbij de werkzaamheden aan hun wensen en mogelijkheden worden aangepast.

Een volwaardige werkplek
We creëren een klimaat waarin de cliënt zo min mogelijk afhankelijk is van begeleiding. Samen zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Hierbij blijven we altijd in gesprek en moedigen we de cliënt aan zelf keuzes te maken. Het hebben van een echte baan versterkt het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Meedoen in de maatschappij

Nederland telt ongeveer 111.750 mensen met een verstandelijke beperking. Het sociale netwerk van verstandelijk gehandicapten is klein. Een gemiddelde Nederlander houdt met 800 mensen meer of minder vluchtig contact. Iemand met een verstandelijke handicap komt vaak niet verder dan 80. Het bevorderen van integratie en participatie van deze mensen is een van de doelstellingen van Born to Show. Met integratie bedoelen we het proces waarbij mensen steeds meer mee gaan doen aan het maatschappelijke leven. Born to Show biedt volop mogelijkheden om in contact te komen met mensen: klanten, bezoekers, sporters enz. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde: mensen die niet of nauwelijks in aanraking komen met mensen met een verstandelijke beperking, krijgen hier de gelegenheid om kennis te maken.

Born to Show   |  Laan van Broekpolder 98  |  1948 AR Beverwijk  |   Tel. 06-22364018  |  Email: info@borntoshow.nl  |  Copyright © 2006-2013 Born to Show.